Saturday, November 24, 2007

Hairstyle İdeas







A new season, new trends and - of course - new hairstyles!
Medium hairstyles offer comfortable hair length that is not too long and not too short.
From letting it flow down, bunning it up, to curling up the ends, mid-length hairstyles offer a variety of beautiful hairdos.


Read more


 


 

Tuesday, November 20, 2007

Sådan får dit ansigt en lækker vinterglød

Med denne guide undgår du ørkentør hud og sprukne læber



 

Huden har det svært under enormt varme eller kolde forhold. Vinteren er derfor en rigtig mishandler af vores sunde æblekinder, og derfor bliver vi nødt til at gøre lidt ekstra i den kolde tid. Tør hud ser ikke bare meget lidt køn ud, men kan også udvikle sig til slem kløe og eksem i værste tilfælde.


UNDGÅ SOL
De vinterblege ben kan godt trænge til en tur under solen, men solarium dræner huden for fugt, og er derfor med til at udtørre endnu mere. Husk også, at selv om du ikke befinder dig på Bahamas, er det vigtigt at bruge solfaktor i ansigtet, når du bevæger dig ud i vintersolen. Så hjælper du huden med at bevare fugten, og vigtigst af alt, beskytter du den mod solskader. De skadelig stråler trænger også igennem overskyet vejr, så det er vigtigt at bruge solfaktor hver dag, året rundt.


VASK ANSIGTET
Det er vigtigt at vaske ansigtet med tør hud grundigt. Men vær varsom: Brug ikke vaskeklud eller andet groft materiale og vask aldrig tør hud med sæbe og vand, da det vil udtørre huden endnu mere. Du skal i stedet finde en rensemælk eller lotion, der virker nærende samtidig med, at den renser. Sørg for at købe makeupfjerner og renselotion til tør hud. På den måde får din hud mest muligt fugt.

Dup ansigtet forsigtigt og put en god fugtcreme på, mens huden stadig er en anelse fugtig. For eksempel Silk Comfort fra Nivea Visage til 100 kr. for 50 ml. Men spørg efter den creme, der passer til din hudtype. Ved øjnene skal du bruge en øjencreme, da huden i det område er alt for tynd og sart til almindelig ansigtscreme.


FUGT LÆBERNE
Læberne står oftest for skud, så brug en god læbepomade. Womans skønhedsredaktør anbefaler Cera Lip Repair Cream fra La Roche-Posay til 74 kroner for 15 ml, der er god til ekstra tørre vinterlæber. Selv om det virker nemt at fugte læberne med tungen, udtørrer spyttet læberne endnu mere, hvilket giver samme effekt som at tisse i bukserne. Prøv desuden at smøre honning på om natten. Det skulle gøre dem ekstra bløde og smidige.


BRUG OLIER OG URTER
Prøv også at bruge naturligt rensende olier som oliven, avocado, kokos eller mandelolie, der kan købes i de fleste helsebutikker. Dup olien og vask den af med lunken vand og en blød klud.
Efter bad kan du også smøre dig ind i Aloe Vera cremer eller lavendel olie. Urten virker beroligende og fugtgivende. En varm kop kamille eller pebermyntete kan også hjælpe til at holde på fugten.


SKRU NED FOR VARMEN
Aircondition er et sikkert hit til at få tør hud, det er selvfølgelig ikke så udbredt her i landet, men en radiator på fuld tryk kan også være med til at give problemer. Sørg for at få skruet ned for varmen og luftet ud engang i mellem. Tag eventuelt en ekstra sweater på, hvis det bliver for tænderklaprende.

Monday, November 19, 2007

ANSIGT

SPECIELLE TIPS SPIDS HAGE


 


En spids hage kan optisk ”gøres kortere” med en smule rouge.


KANTET ANSIGT


 


Et kantet ansigt ser blødere ud, hvis du lægger en lille smule rouge langs kæbebenet.


LANGT ANSIGT


 


Læg rouge på den runde del af dine kinder, hvis du ønsker, at dit ansigt skal se mere fyldigt ud.


RUNDE KINDER


 


Runde kinder syner mindre runde, hvis du lægger en smule mørk rouge lige under kindbenet – der, hvor der kommer et hul i kinderne, hvis du suger dem ind. En god tommelfingerregel er, at jo bredere dit ansigt er, jo mere skråt skal du lægge din rouge (vælg en mørk pudderrouge med en blålig undertone eller en rouge i en brun nuance), og jo længere dit ansigt er, jo mere vandret skal du lægge din rouge og jo lysere skal den være.